domov | zemljevid strani | kontakt

Športno turistično društvo Sv. Vid

20. julij 2024
 

Hitra izbira

 

Povezave

Interaktivni zemljevid Sv.Vid
 

Vodnik po prireditvah  -PDF
Vuzeniški odsevi

Občina Vuzenica
Občina Vuzenica
Turistično informacijski portal | vuzenica.eu
TIC Vuzenica
I feel Slovenia Koroška ... barvitost dolin
 

Sponzorstvo in izvedba

Stroka.si
ŠTD Sv. Vid Občinski nagrajenec 2010

Prejemnik občinske nagrade občine Vuzenica za leto 2010 je Športno Turistično Društvo Sveti Vid. Priznanje bo predstavnikom društva predano na slavnostni seji občine Vuzenica v petek 13.8.2010. Ker sami težko govorimo o svojem delu naj zapišemo obrazložitev nagrade, ki je zapisana tudi v avgustovski izdaji Vuzeniških odsevov:

"Ko ljudje na nekem območju začutijo, kako pomembna je povezanost za dosego uspešnih rezultatov, se zagotovo povežejo v akcijsko skupino. Ko živijo na strnjenem območju, tudi čutijo, kako pomembno je ozračje skupnosti, kako pomembno je okolje, v katerem živijo in kaj vse so kot skupnost sposobni ustvariti, spremeniti za dobrobit in zadovoljstvo ljudi. Takšni so prebivalci Sv. Vida, zavedajoč se, da so povezani in složni močnejši. Prav zato je za njimi obdobje premikov, ki so opaženi vsakomur, ki jih obišče."

Seveda se ob tej nagradi ne bomo pustili uspavati temveč bomo še naprej strmeli, k povezovanju članov društva ter ostalih vaščanov, krajanov in občanov poleg povezovanja pa bomo seveda še naprej skupaj poskušali popestriti dogajanje, izboljšati infrastrukturo, skrbeti za okolje ter ponuditi kvalitetne vsebine za vse. Iskrena zahvala vsem članom društva, vsem mladim ter seveda še posebej vsem, ki so pripravljeni nesebično priskočiti in pomagati v številnih delovnih in drugačnih akcijah na Šentvidu in v občini, ki jih organiziramo in izvajamo.

ŠTD Sv. Vid Občinski nagrajenec 2010


Sv. Vid 

Megla v dolini
 

Kontakt

Kontaktirajte nas!!! Vaša vprašanja, pohvale, graje in
komentarje sprejemamo na:
info@sv-vid.si
 
oglejte si interaktivno lokacijo